Diensten

ONZE DIENSTEN

Als ervaren, allround aannemersbedrijf verzorgen wij tal van diensten op het gebied van nieuwbouw, aanbouw en verbouw. Op deze pagina kunt u lezen over de verschillende diensten die wij u kunnen bieden. Heeft u vragen over specifieke diensten, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag uw vragen, gaan in op uw specifieke situatie voorzien u van meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Verbouw

U kunt bij Aannemersbedrijf E.J.P. Fennis terecht voor alle vormen van woningverbouw. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een fraaie dakkapel realiseren

Aanbouw

U wilt extra ruimte om zo nog meer te genieten van uw woning? Wij kunnen elke aanbouw voor u realiseren. Wij ontzorgen u van A tot Z: van ontwerp tot afwerking.

Nieuwbouw

Niet elke aannemer kunt u inschakelen voor nieuwbouw. Ons wel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het realiseren van een vrijstaande garage, een buitenverblijf in uw achtertuin of een werkruimte naast uw woning.

Keukens

Aannemersbedrijf EJP Fennis kan de verbouw van keukens voor u realiseren, in woningen waar extra werk is vereist. Dit betekent bijvoorbeeld dat u van een gesloten naar een open keuken wilt.